arnhem
arnhem

Uitjes in Arnhem

Spannend, gezellig en origineel

Bij uitjes in Arnhem vind je de meest originele uitjes. Voor jong maar ook voor oud. Van vrijgezellen dag tot familiefeest tot bedrijfsuitje. Stad, cultuur, spanning en uitdaging. Bij uitjes in Arnhem vind je het allemaal!

Ontdek Arnhem

Bij sommige van onze uitjes zoals de Stadswandeling door Arnhem leer je van alles over Arnhem en kom je op plekken waar je normaal nooit zou komen. Wist je bijvoorbeeld al dat Arnhem een geweldig openlucht museum heeft waar je door middel van een GPS tocht alle kanten van oud Nederland leert kennen? Of ga naar de leukste dierentuin van Nederland en speel de Zoo Challenge in Burgerzoo. Vast staat dat er in Arnhem veel te ontdekken is en hoe kan je dat beter doen dan spelenderwijs?

Criminelen van Arnhem

We bieden veel spannende uitjes aan in Arnhem zoals The Target waarbij je samen met je groep een gevaarlijke gangster in Arnhem probeert te ontmaskeren of speel het spel Sabotage, waar je de Mol in de groep moet ontmaskeren.

Culinair Arnhem

Er kan heerlijk gegeten worden in Arnhem, ook dit kan je doen met een van onze uitjes. We bieden Sabotage aan tafel aan waar je tijdens een drie- gangen menu de tijd krijgt om de Mol die de boel saboteert te ontmaskeren en tegelijkertijd te genieten van Arnhems lekkerste gerechten.

Arnhemse uitjes

Naast de uitjes die hierboven genoemd zijn, zijn er nog veel meer leuke uitjes in Arnhem. Zoals Stads monopoly, het spel wat is gebaseerd op het leuke bord spel Monopoly. Of de Erfenis waar je strijd om de erfenis van oudoom Barneveld. Of speel een van onze mobiele games waarbij je door de stad wordt geleid door middel van WhatsApp, en aanwijzingen krijgt om een moord op te lossen of plekken moet zoeken in Arnhem die je via een cryptische omschrijving kan vinden.