arnhem
arnhem

Win miljoenen in het Openluchtmuseum - uitje in Arnhem

Win miljoenen in het Openluchtmuseum Win miljoenen in het Openluchtmuseum Win miljoenen in het Openluchtmuseum Win miljoenen in het Openluchtmuseum

Stort je in de strijd om de miljoenen. Neem jij de miljoen mee naar huis of blijven deze achter in het Nederlands Openluchtmuseum?

Een oude inwoner van Arnhem is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Maar omdat hij dit niet zomaar wil nalaten geeft hij aan een aantal mensen de gelegenheid om ook aanspraak te maken op zijn miljoenen. Om te bepalen wie de erfenis krijgt, moeten zij wel eerst laten zien wie de meeste bijzonderheden in het Openlucht Museum kan vinden. Daarbij gaat het om wetenswaardigheden, maar ook om het maken van leuke foto's. Daarvoor krijgen jullie 2 uur de tijd! Tijd waarin jullie de leukste plekjes van het museum zullen bezoeken.

Onder het genot van een drankje ontvangen jullie informatie over de opdrachten. Na de instructie krijgen jullie een Smart Phone met daarop een kaart waarop je de opdrachten kunt vinden, maar ook een aantal mogelijkheden om jullie tegenstanders dwars te kunnen zitten.

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht. Terwijl u met een drankje bijkomt, wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt of er iemand met de miljoenen vandoor gaat, of dat die in het Openlucht Museum blijven. Win miljoenen is een activiteit vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit! Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne spel biedt iedereen veel plezier!

Reserveer

Prijs

47,70 pp (min. 20 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Entree Openluchtmuseum
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding

Exclusief

Overige consumpties
Parkeerkosten

Uitje reserveren? Boek Win miljoenen in het Openluchtmuseum nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*