arnhem
arnhem

Sabotage - uitje in Arnhem

Sabotage Sabotage Sabotage Sabotage

Zelfs je allerbeste vriend of collega is niet te vertrouwen tijdens dit spannende uitje! Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Zelfs je allerbeste collega, familielid of vriend is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Eerst is het nog gezellig wanneer de spelregels worden uitgelegd onder het genot van een drankje, maar dan komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich... Door punten te vergaren met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaat jouw team de strijd aan met de andere teams. Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

Lukt het jouw team om deze persoon te ontmaskeren?

Reserveer

Prijs

33,30 pp (min. 15 personen)
30,25 pp (min. 60 personen)
27,25 pp (min. 120 personen)

Duur

Circa 3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Spel
Spelprogramma

Exclusief

Overige consumpties

Reviews

"Beste Priscilla, We hebben zojuist met de groep genoten van 'Wie is de mol' in Gouda. Ik wil je nog even bedanken voor je behulpzaamheid en service in het regelen hiervan. We krijgen in de nabije toekomst nog meer dergelijke groepen en misschien (dit hangt af van de financiële toestemming) zullen we nogmaals een beroep op jullie doen. Met vriendelijke groet, Marco van Bergem Stage- werkmakelaar / Jobcoach Futuro "
"Leuke enthousiaste medewerkers die goed inspelen op de groep. Programma is naar wens en locatie aangepast, netjes gedaan. Alliander"
"Leuke dag gehad, met goede begeleiding. De mening van de groepsleden was wel dat men het relatief duur vond. ROC van Twente, Mevr. Wanschers"
"Voor ons directie-uitje hebben we het spel 'Wie is de Mol' gedaan. De organisatie door StadUnique was erg professioneel. Zo werd van te voren meegedacht met onze wensen. Op de dag zelf hadden de instructeurs alles goed voorbereid en verliep het spel zeer soepel. Mevr. ten Brummelaar, Ministerie van Buitenlandse Zaken"
"Wij zijn heel erg tevreden over deze organisatie. Met veel enthousiasme werd het spel uitgelegd en ook met veel enthousiasme hebben wij het spel gespeeld. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Bogermanschool, Mevr. Doornekamp"
"Wie is de Mol ? intrigeert iedereen; we leren de stad goed kennen en zijn allemaal druk bezig: een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen! Dhr. Vrieze"

Uitje reserveren? Boek Sabotage nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*