arnhem
arnhem

Vrijgezellendag in Arnhem

De leukste vrijgezellen uitjes in Arnhem

Je beste vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen en jij hebt de taak op je genomen om een vrijgezellendag te organiseren. Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het origineelste vrijgezellenfeest. Je kan in Arnhem namelijk de allerleukste en origineelste spellen spelen met je vrienden en de aanstaande bruid of bruidegom op het door jou georganiseerde vrijgezellenfeest!

Spannend uitje

Je kijkt natuurlijk goed naar de aanstaande bruid of bruidegom bij het organiseren van je vrijgezellendag. Houd deze van spanning en sensatie, dan kun je kiezen voor het spannende spel The Target waar je Arnhem's gevaarlijkste gangster probeert te ontmaskeren. Of je kiest voor het spel Sabotage waar een van de vrijgezellen in jou midden de boel saboteert en aan de rest de taak is om deze te ontmaskeren. Of speel Jacht naar de Macht waar je de machtigste familie van Arnhem wilt worden!

Raadselachtige uitjes

Houdt de degene voor wie jij de vrijgezellendag organiseert wel van een raadsel? Dan kun je kiezen voor het WhatsApp Moordspel waar je aanwijzingen krijgt via WhatsApp om een moord op te lossen. Of speel de Escapebox en vecht jezelf een weg naar de vrijheid door uitdagende raadsels op te lossen...

Uitje boeken?

Dit zijn maar een paar uitjes uit het grote assortiment aan uitjes wat er in Arnhem te doen is. Bekijk hier alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellen dag een memorabele dag te maken!