arnhem
arnhem

Wie zijn wij

Uitjes in Arnhem is onderdeel van Stad Unique. We organiseren al meer dan 20 jaar de leukste uitjes in Arnhem voor groepen van 12 tot en met 1200 personen. We streven naar een originele manier van kennismaken met de stad. Dit kan gebeuren in de vorm van een spel maar ook door het volgen van een route door de stad. Zo kan je samen maar soms ook tegen elkaar strijden. Zo leer je Arnhem op een andere manier kennen dan je gewend bent.

Vind je route door Arnhem

We bieden programma's aan waar je een route door de stad aflegt zoals bijvoorbeeld de City Challenge. Maar ook kan je de stad doorkruisen op zoek naar een gevaarlijke ganster in het spannende spel The Target. Je gaat op een speelse manier de stad door en komt op plekken waar je misschien nog nooit bent geweest!

Ontdek Arnhem al spelend

Door een spel te spelen in Arnhem ontdek je Arnhem terwijl je op zoek bent naar de meest gewilde gangster van Arnhem in het spel the Target. Ga je opzoek naar co÷rdinaten in de GPS ontdekking in het Openluchtmuseum of wil je de meest machtige familie van Arnhem worden in Jacht naar de Macht. Arnhem is mooi en leuk om doorheen te dwalen en je komt op de mooiste plekjes, dit zal een van de belangrijkste redenen zijn om uw volgende bedrijfsuitje of familiedag in Arnhem te organiseren.